Бісквітні з безе

Склад № 301  “Карамелька” шари ніжного ванільного бісквіту, просочені сиропом з додаванням коньяку та ароматом фундука,  легке повітряне безе, змащені кремом з додаванням увареного згущеного молока та шматочків фундука.

Склад № 302  “Карнавал” шари  ванільного бісквіту, просочені коньячно-мигдальним сиропом, ніжне повітряне безе, змащені шоколадним кремом. За бажанням можна додати горіхи, чорнослив, шматочки шоколаду.

Склад № 303  “Ламбада”  шари  ванільного бісквіту, просочені апельсиновим сиропом,  ніжне повітряне безе,  крем класичний або шоколадний.

Склад № 304  Вечірній Київ” Шоколадні бісквітні коржі просочені фундучно-коньячною поливою, прошаровані безе з фундуком та змащені масляним шоколадним кремом.

Склад № 305 Червоний мак” Макові бісквітні коржі просочені мигдальною поливою, прошаровані безе та змащені масляним шоколадним кремом.

Склад № 306 Рафаелло” Ванільні бісквітні коржі просочені коньячно-кокосовою поливою, прошаровані безе та змащені масляним кремом з додаванням мигдалю

 Склад № 307 Вишня в шоколаді” Шоколадні бісквітні коржі просочені коньячно-вишневою поливою, прошаровані безе та змащені масляним кремом з додаванням вишневого джему з шматочками вишні.

Склад № 308“Метеорит” Ванільні бісквітні коржі просочені карамельною поливою, прошаровані безе та змащені масляним кремом з увареним згущеним молоком.
Склад № 309  Білочка” Шоколадні бісквітні коржі з арахісом просочені коньячною поливою, прошаровані безе та змащені масляним кремом з увареним згущеним молоком.