Фруктові

Склад № 701  Ніжний ванільний бісквіт, просочений сиропом з додаванням коньяку, або рому, вершки з шматочками ягід та фруктів (по сезону)

Склад № 702 Ніжний ванільний бісквіт, комбінований з шоколадним бісквітом, просочені сиропом, прошарок конфітюру з червоної смородини, або натуральної, протертої з цукром чорної смородини, кондитерський вершковий шоколадний крем, за бажанням з шматочками ягід.

Склад № 703 “П'яна вишня” Шоколадний масляний бісквіт, просочений вишневим сиропом з додаванням коньяку, вершковий крем з натуральною вишнею.

Склад № 704 “Вишневий  рай” Поєднання бісквітів: ванільного та шоколадного, змащених легким , низькокалорійним кондитерським кремом на основі молочного білку з додаванням вишневого джему з шматочками вишні

Склад № 705 “ Лимонний ” Ніжний ванільний бісквіт, змащений масляним кремом з додаванням натурального лимонного соку.

Склад № 706 “ Банановий ” Ніжний ванільний бісквіт, просочений сиропом або соком банана, ніжні збиті вершки і шматочки банана

 Склад № 707 “ Персиковий ” Маковий бісквіт, просочений персиковим соком і молочний крем з шматочками персика.