Повітряно-горіхові та комбіновані

Повітряно-горіховий склад  можливо використовувати тільки для кремового та кремово-мастичного оздоблення торту. Для оздоблення мастикою  можливий комбінований склад торту, тобто прошарок повітряно-горіхового напівфабрикату між шарами бісквіту.

 

Склад № 401  “Павутинка” поєднання повітряно-горіхового напівфабрикату , безе та масляного крему з додаванням увареного згущеного молока.

Склад № 402 “Київські каштани” повітряно-горіховий напівфабрикат, масляний крем з додаванням абрикосового джему з шматочками абрикосів.

Склад № 403  “Шоколадно-горіховий” шоколадний бісквіт, повітряно-горіхового напівфабрикат змащені шоколадним кремом.

Склад № 404  “Київ” бісквіт та повітряно-горіхового напівфабрикати змащені масляним кремом з додаванням увареного згущеного молока.

Склад № 405  “ Київський особливий з фундуком ” Повітряний з фундуком напівфабрикат змащений масляним кремом з додаванням коньяку.

Склад № 406  “Кураж”  Бісквітній та повітряно-горіховий напівфабрикати змащені масляним кремом з додаванням абрикосового джему з  шматочками абрикосів.

 Склад № 407  “Дебют” Поєднання повітряно-горіхового напівфабрикату , безе та шоколадного  крему.

Склад № 408  “ Хрещатий Яр ” Повітряно-горіховий напівфабрикат змащений масляним кремом з додаванням увареного згущеного молока.